2011. jún 15.

Kiss Pál Tamás Valenciában tesztel

írta: FormaNet
Kiss Pál Tamás Valenciában tesztel

A Hungaroringen két hete megrendezett teszt után június 16-17-én Spanyolországban teszik próbára magukat és autóikat a GP3 pilóták. A Right Guard Racing motorsport program húszéves versenyzője ma érkezett a helyszínre.
 
 
Szép emlékekkel utazott haza legutóbb Spanyolországból a miskolci versenyző, aki május 22-én, élete negyedik GP3 futamán rajt-cél győzelmet aratott a Circuit de Catalunya-n. A magyarországi tesztelés részben a szeszélyes időjárás, részben hibás taktika miatt nem sikerült túl jól, így Tomi most nagyon koncentrál erre a két napra.
 
„Nagyon gyorsan történtek az események, hiszen tegnap még javából vizsgáztam az egyetemen. Alig aludtam valamit, reggel nagyon korán indult a gép, de a lényeg, hogy itt vagyok. Most lesz egy kis pihenő, aztán pedig kinézünk a pályára. Ismerem a ringet, de körbe sétálunk, megbeszéljük a taktikát, hogy mit hogyan szeretnénk a következő két napban” – mondta ma délután, közvetlenül érkezése után a Tech 1 Racing  magyar pilótája.
 
Azért is fontos, hogy jól sikerüljön a teszt, mert június 24-26. között ugyanitt kerül megrendezésre a következő GP3 versenyhétvége.
 
Faster Management

  

Szólj hozzá

teszt valencia gp3 kiss pál tamás