2011. júl 16.

Köszönjük a Formula Fórum résztvevőinek

írta: FormaNet
Köszönjük a Formula Fórum résztvevőinek

Túl vagyunk az első, a FormaNet magazin által szervezett Formula Fórumon, ami tegnap este a Hegyalja Fesztivál civil programjainak részeként zajlott, az MR2 Furmint színpad Startlap teraszán.

Simon Istvántól, és Kiss Pál Tomitól rengeteg érdekes dolgot tudhatott meg a nagyérdemű a Silverstone-i hétvégéről, és az F1 illetve GP3 aktuális dolgairól. Sok-sok témát átbeszéltünk, ami számunkra, és bízunk abban, hogy a jelenlévő hallgatóság számára is érdekesek, izgalmasak, és tanulságosak voltak.

 
 
A fórum interaktivitása azonban sajnos nem úgy alakult, ahogy azt szerettük volna. A politika sajnos ebbe is beleszólt. Előttünk éppen egy ismert magyar politikussal lett volna beszélgetés, ám az elfoglalt honatya nem érkezett meg, a hónapokkal azelőtt egyeztetett időre.
 
A fórum a tervezett időpontban elkezdődött, ám 15 perccel a vége előtt, - akkor, amikor már a hallgatóságé lett volna a főszerep – meg kellett szakítani, mert egy ilyen fontos embert nem lehet csak úgy, holmi Formula Fórum okán megvárakoztatni.
Ettől a kis affértól eltekintve, mi nagyon jól éreztük magunkat, bízunk benne, hogy a jelenlévők is hasonló gondolatokkal álltak fel székükből. Nagyon köszönjük „Szájmonnak” és Tominak, hogy elfogadták meghívásunkat, és külön köszönjük a hallgatóságnak, a Formula Fanoknak, hogy megtiszteltek jelenlétükkel.
 
A fórum alatt a hallgatóság egy F1-es totót tölthetett ki, amit a beszélgetés végén értékeltünk.
 
   
 
Összesen 87 szelvényt adtak le, és ezekből 17 volt telitalálatos, így a helyes megfejtések közül sorsolással kellett eldöntenünk a nyerteseket.
 
 
A fődij nyertesét Kiss Pál Tomi húzta ki, aki Csizmadia Zsuzsanna lett. Nyereménye két személyre szóló belépő a két hét múlva megrendezésre kerülő F1 ENI Magyar Nagydíj hivatalos Afterpartyjára, a Symbol Budapest felajánlásával. További díjazottak: Nyárádi István, Szegő László és Horkai Kiss Róbert, akik a SpeedBlack Hungary szimulátor shop vásárlási utalványait nyerték. A díjakat rövid keresgélés után minden nyertesnek még a helyszínen átadtuk.
 
 
Még egyszer köszönjük mindenkinek a részvételt, ígérjük lesz folytatás...
 
Természetesen gondoltunk azokra a kedves olvasóinkra is, akik most nem lehettek ott a helyszínen. Hamarosan egy Kiss Pál Tamással készített exkluzív interjút is olvashattok.
 
Szöveg: FormaNet 
 
 

   

Szólj hozzá

f1 forma1 hegyalja fesztivál simon istván gp3 kiss pál tamás formanet formula fórum