2011. aug 15.

Kiss Pál Tamás az Extrém Motorsport Fesztiválon!

írta: FormaNet
Kiss Pál Tamás az Extrém Motorsport Fesztiválon!

Augusztus 19-21-én, Győrben rendezik a háromnapos Extrém Motorsport Fesztivált, ahol mindhárom napon jelen lesz a 2011-es GP3 sorozat egyetlen magyar indulója, Kiss Pál Tamás is, valamint egy napra a Gyorsaságimotoros-világbajnokság 125cc kategóriájában versenyző Sebestyén Péter is ellátogat a helyszínre. 
 


A hétvégén felbőgnek a motorok Győr utcáin, ahol idén újra megrendezésre kerül az Extrém Motorsport Fesztivál, nemzetközi utcai gokartversennyel, az ETO Park több mint 2000 férõhelyes parkolójának egy szakaszán, valamint a környezõ utcákban, ahol izgalmas utcai gokart pályát építettek ki. A pálya 1118 méter hosszú, 8-14 méter széles, és rengeteg előzési ponttal teszi izgalmassá a versenyt.

A Magyar Nemzeti Bajnokságon és nemzetközi gokart futamon 8 nemzet közel 150 pilótája mérkőzik meg összesen 10 kategóriában, a 7 éves gyerekektől egészen a mesterekig. 

Az extrém hétvégén jelen lesz Ben Cooper, a 2008-as Rotax Világbajnokság angol királya, valamint a Right Guard Racing motorsport program kiváló versenyzői, a GP3 sorozatban induló Kiss Pál Tamás, valamint a MotoGP 125cc kategóriájában versenyző Sebestyén Péter is. 

A rendezvény meghatározó szerepet töltött és tölt be az itt élők életében, az 1980-as években Győr utcai gokart versenyével egyedülálló volt Európában. 
A Magyar Autósportért Alapítvány az Extrém Motorsport Fesztivállal újra testközelbe hozza a technikai sportokat, hogy újra kiemelkedő teljesítmények születhessenek. 

A háromnapos rendezvényen sok látnivaló lesz, hiszen kiállításra kerül David Coulthard 2008-as Red Bull F1 autója Nintendo szimulátorokkal, az újdonságnak számító GPS Trophy-n utcai terepjárók versenyeznek a kapott koordináták szerint, valamint megtekinthetik Roger Moore híres Aston Martinját is. A celebfutamokon playmate-ek és sportriporterek fogják kezükbe a kormányt, versenyeznek majd többek között Czollner Gyula és Szujó Zoltán népszerű szakkommentátorok is. 

Faster Management

 

Csatlakozz hozzánk a Facebookon

 
Szólj hozzá

győr kiss pál tamás extrém motorsport fesztivál