2011. dec 11.

A Red Bull Milton Keynes-ben parádézott (videó)

írta: FormaNet
A Red Bull Milton Keynes-ben parádézott (videó)

A Red Bull Racing szombaton Milton Keynes-ben, 60 ezer rajongó előtt hatalmas show-val búcsúztatta a sikeres évet. A rendezvényen természetesen ott volt a kétszeres világbajnok, Sebastian Vettel, illetve csapattársa, Mark Webber is. A világbajnok alakulat versenyzői mellett Christian Horner, Adrian Newey és David Coulthard jelen volt. 
 
 
A Red Bull Home Run szezonbúcsúztató bulin Vettel és Webber az RB7-essel, míg Coulthard egy NASCAR autóval szórakoztatta a közönséget, mindemellett a csapat sort kerített arra, hogy köszönetet mondjon minden egyes dolgozónak és rajongóinak.
 
Mark Webber: Különleges dolog volt Milton Keynes-ben vezetni az autót a rajongóink előtt. A gyárunk a közelben van, ezért nagyon otthonosan érzem itt magam, és nagyszerű, hogy visszaadhattunk valamit a közönségünknek. Néhány körforgalmat már ismerek, hiszen utcai autóval jártam már erre, de F1-es kocsival teljesen más volt. Remek volt a hangulat, a Nap is sütött, és a közönség közel kerülhetett az autókhoz. Nagyszerű dolog, hogy a csapat így fejezi ki köszönetét rajongóinak.
 
Sebastian Vettel: Nagyon jó itt lenni Milton Keynes-ben, hiszen itt van a gyárunk, és itt készülnek a versenyautóink. Nagyszerű dolog, hogy találkozhatunk, és köszönetet mondhatunk rajongóinknak. Jó móka volt, bemutattunk néhány pörgést, és élveztük a napot. Szerettünk volna egy remek show-val köszönetet mondani, és remélem, hogy a rajongók élvezték. Ez egy igazán nagyszerű lezárása a szezonnak. 
 
 
Christian Horner, csapatfőnök: Fantasztikus volt, hogy Milton Keynes szívében F1-es autóval közlekedhettünk. Dolgozóink jó része helyi, és igazán nagyszerű volt látni azt is, hogy mennyi rajongó látogatott ki az eseményre, melyen megünnepeltük mindazt, amit elértünk. Rajongók nélkül a Formula-1 nem létezne, és nem létezne a Red Bull Racing sem, ezért jó, hogy valamit visszaadhatunk nekik, és így ünnepelhetjük kettős világbajnoki címünket. Hatalmas köszönetet szeretnénk mondani Milton Keynes vezetésének is, amiért engedélyezték ezt a bemutatót. Az egyik legforgalmasabb bevásárló napon zárták le számunkra a város központját, és ezt nagyra értékeljük.
 
 

 

FormaNet, Varga Viktória

Szólj hozzá

f1 red formula 1 bull milton keynes