2012. aug 22.

F1 Piquet már Ayrton Sennára is méltatlan megjegyzést tett

írta: FormaNet
F1 Piquet már Ayrton Sennára is méltatlan megjegyzést tett

Úgy tűnik, Nelsinho Piquet nem fér a bőrébe, és a partvonalon kívüli bekiabálásokkal próbálja magára irányítani a figyelmet. A napokban a Lotus két jelenlegi pilótáját, Romain Grosjeant és Kimi Räikkönent illette kritikával, most pedig az 1994-ben elhunyt, azóta legendává vált honfitársára, Ayrton Sennára tett igen méltatlan megjegyzést.

Senna1-horz.jpg

Az F1-es teljesítménye alapján már minden bizonnyal a feledés homályába merülő brazil igen furcsa, és visszatetsző módját választotta annak, hogy a világsajtó újra és újra felszínre hozza nevét. Sokakat meglepett a hét elején, azzal a kijelentésével, hogy Romain Grosjean csupán szerencséjének köszönheti eddigi eredményeit, és Kimi Räikkönent sem tartja túl jó pilótának. A Lotus elődjétől, az egykori Renault-tól kirúgott Piquet most addig ment, hogy kritikus megjegyzésével Ayrton Senna ellen fordult.

000 facebook_banner.jpg

Piquet Sennát úgy említette egy nyilatkozatában, mint példa arra, hogy a nyolcvanas kilencvenes évek kiváló pilótái, a jelenlegi, modern F1-ben nem tudnának megfelelni az újfajta kihívásoknak.

„Egy olyan valaki, mint Senna, semmit sem tudna nyerni a mai F1-ben. Ő nagyon gyors volt, de nem volt tehetsége a technikai és mechanikai dolgokkal kapcsolatosan" – idézte az egyre különösebben megnyilvánuló, eredmények tekintetében azonban egyelőre semmit fel nem mutató Piquet-t a Terra.

Szöveg: FormaNet, Varga Viktória

Szólj hozzá Facebook profiloddal alul!

001_fórum logo.png

hotel-gif.gif

Szólj hozzá

forma1 formula1 ayrton senna nelsinho piquet