2013. már 12.

F1 Räikkönen édesanyja szerint fiának jót tett a két év kihagyás

írta: FormaNet
F1 Räikkönen édesanyja szerint fiának jót tett a két év kihagyás

Kimi Räikkönen tavalyi visszatérése egyértelműen sikertörténet, és a szkeptikusok sem nagyon találhatnak különösebb indokot a finn klasszis kritizálására. A jégember édesanyja, aki eddig nem nagyon mondott nyilvánosan véleményt a Jégember autósportban mutatott tevékenységéről, úgy gondolja, Kiminek kifejezetten jót tett a két év kihagyás.

Räikkönen családja.jpg

Raikkönen visszatérésével újabb rajongókat szerzett mind saját maga számára, mint pedig csapatának a Lotusnak, és két év kihagyás után nem kis meglepetésre a világbajnoki pontverseny harmadik helyén végzett, ami egyértelmű bizonyíték arra nézve, hogy nem felejtett el F1-es autót vezetni.

A finn klasszis édesanyja, Paula elárulta, hogy őt magát is meglepetésként érték 2011 végén azok a hírek, pletykák, mely szerint fia a visszatérésre készül.

000 facebook_banner.jpg

„Halottam a pletykákat, hogy tárgyalásokat folytat a Williamsszel, így megkérdeztem erről.”

„Azt mondta, jobban szeretne a Lotushoz menni, mert azt számára jobb lehetőség.”

„A barátai azt mondták nekem, azért hagyta abba a Formula-1-et, mert elfáradt, és azután meg hirtelen vissza akar térni. Azt hiszem, ez a kis szünet jót tett neki, mert most úgy tűnik, újra élvezi a versenyzést” – nyilatkozta Paula, Räikkönen édesanyja.

 

FormaNet, Varga Viktória

001_fórum logo.png

www.bet-at-home.com Poker

Szólj hozzá

lotus forma1 kimi raikkönen formula-1